PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Imh0dHA6Ly9la3N0cmFzZW5zLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Пісна грибна солянка від циганської ясновидиці

Следствие ведут экстрасенсы

Рецепт грибної пісної солянки – це можливість урізноманітнити своє меню на Великий піст. «Ми вегетаріанці, а під час посту ще й відмовляємося від вживання молочної продукції, тому про рецепти пісних страв знаємо багато», – поділилася циганська ясновидиця й експерт проекту «Слідство ведуть екстрасенси» Рубіна Цибульська та розповіла семейний рецепт грибної солянки..

Читайте також: суп з сушених грибів – рецепт від Яни Пасинковой

рубина-цыбульская

Читайте також: картопля запечена в фользі від прабабусі Олени Куриловой

Інгредієнти:

300 г картоплі
3 солоних огірка
300 г свіжих печериць
0,5  болгарського червоного перецю
1 морквина
1 цибулина
1 столова ложка томатної пасти
100 г оливок
3-4 часточки лимона
Кріп, кінза, петрушка

Читайте також: гарнір з брокколі і грибів – рецепт від Олени Стеценко

  1. В каструлю, заливаємо два літри води, нарізаємо картоплю кубиками, засипаємо, ставимо варитися до напівготовності.
  2. Тим часом, обсмажуємо очищені й нарізані пластинками печериці на соняшниковій олії, а після додаємо до них нарізану цибулю, болгарський червоний перець та натерту моркву.
  3. Обсмажуємо. Додаємо томатну пасту, підливаємо трохи води, перемішуємо, й тушкуємо ще 5 хвилин.
  4. Потім висипаємо все до каструлю. Туди ж висипаємо дрібнонарізані солоні огірки. Сіль та спеції за смаком. Замість солі можна додати проціджений огірковий розсіл.
  5. Після доведення до готовності, знімаємо з вогню, додаємо оливки та лимон. Під час подачі у тарілку додати зелень.

Смачного!