Як смачно приготувати брокколі з грибами на гарнір?

Следствие ведут экстрасенсы

У період посту, коли ми не вживаємо тваринної їжі, яка дає нам багато енергії, і ми продовжуємо напружено працювати, нам потрібні дуже ситні пісні страви з рослин, а саме з овочів.

Читайте також: картопля запечена в фользі за рецептом прабабусі Олени Курилової

«Брокколі – відмінний продукт для приготування свіжих, але в той же момент, ситних пісних страв – говорить експерт проекту «Слідство ведуть екстрасенси», ясновидиця Олена Стеценко – Капуста броколі володіє масою корисних властивостей, наприклад, у ній містяться вітаміни А, С, Е, В1, В2, РР, а також такі мінеральні речовини, як: магній, калій, натрій, фосфор, кальцій, мідь, марганець, йод та багато інших. Так що, обходити стороною цей продукт не варто. Тим більше, що при поєднанні в одній страві брокколі і грибів, навряд чи хтось зможе встояти».

Читайте також: суп із сушених грибів 0 рецепт від Яни Пасинковой

стеценко-6

Щоб приготувати смачний гарнір з брокколі та грибами, нам знадобиться:

  • 1 маленький качан капусти броколі
  • 200 г будь-яких грибів, наприклад, шампіньйони, білі гриби або консервовані маслюки.
  • 1 морква середнього розміру
  • 1 ст. л. рослинного масла (краще оливкова)
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • кунжут, свіжий часник.

Як смачно приготувати брокколі з грибами на гарнір?

1. Броколі розібрати на суцвіття. Моркву нарізати тонкими кружечками. Свіжі або консервовані гриби нарізати невеликими шматочками. Якщо гриби самі по собі дрібні – тоді нарізати не потрібно. Дрібно нарізати часник.

2. Розігріти олію на сковороді, додати моркву, свіжі гриби (якщо консервовані, тоді додати трохи пізніше) і обсмажити 2-3 хв. Потім додати брокколі, сіль і перець. Тушкувати 5-7 хвилин до повної готовності капусти. Зняти сковороду з плити, додати часник і присипати кунжутом.

3. Простий пісний та дуже смачний гарнір з брокколі та грибами готовий.

4. «У рецепті можна використовувати будь-які гриби. Дуже смачно виходить з шиітаки, з білими грибами та маслюками. Також можна приготувати гарнір без моркви або замінити її на інші овочі за смаком», – каже Олена.

Приємного апетиту!

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля