PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Imh0dHA6Ly9la3N0cmFzZW5zLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Печена картопля від прабабусі Олени Курилової

Следствие ведут экстрасенсы

«Спогади з мого дитинства – це прабабуся Марія тримає всі пости. Вона так і говорила: «Я тримаю піст». І це було на рідкість смачно», – згадує переможниця та суддя« Битви екстрасенсів» в Україні, постійний експерт проекту «Слідство ведуть екстрасенси» Олена Курилова.

Читайте також: суп із сушених грибів 0 рецепт від Яни Пасинковой

курилова

Ось той найсмачніший рецепт запеченого картоплі від прабабусі Олени Курилової:

1. Добре промити картоплю у шкірці, змастити олією та загорнути у фольгу окремо кожну. Запікати у духовці 30-40 хв (в залежності від величини картоплі).

2. Поки печеться картопля, на сковороді робимо піджарку з лука, моркви та грибів на рослинній олії. Сіль, перець за смаком, олію не шкодувати.

3. Гарячу картоплю разом з фольгою розрізати на дві половинки, виделкою перемішати м’якоть з піджаркою. Подавати гарячим з солоними огірками.

Смачного!