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
Суп із сушених грибів: рецепт від Яни Пасинкова | Следствие ведут экстрасенсы
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Imh0dHA6Ly9la3N0cmFzZW5zLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Суп із сушених грибів та капусти від Яни Пасинкової

Следствие ведут экстрасенсы

Переможниця та член журі «Битви екстрасенсів» в Україні та експерт проекту «Слідство ведуть екстрасенси» Яна Пасынкова поділилася рецептом супу з сушених грибів та капусти, який вона готує для своєї коханої донечки.

пасынкова-9

Інгредієнти для приготування супа із сушених грибів та капусти:

на 2-2,5 літра води

  • сушені гриби – 20-30 г,
  • картопля – 3-4 шт,
  • капуста – 200 г,
  • цибуля ріпчаста – 1 шт,
  • морква – 1 шт,
  • 2-3 середніх помідора (за бажанням),
  • часник – 1 зубчик,
  • лавровий лист – 1 шт,
  • сіль,
  • мелений перець

1412230779_sup-iz-gribov2
Способ приготування супа із сушених грибів та капусти:

1. Сушені гриби покласти до невеликої каструлі, залити окропом і залишити на 20 хвилин. Потім поставити каструлю з грибами на вогонь (при необхідності, долити трохи води), довести до кипіння та варити 20-30 хвилин.

2. Гриби вийняти з відвару (відвар зберегти) і добре промити під проточною водою від піску. Грибний відвар процідити через складену в кілька шарів марлю. Нарізати гриби невеликими шматочками. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Моркву вимити, очистити і натерти на крупній тертці. Картоплю вимити, очистити, ще раз промити і нарізати кубиками або соломкою. Капусту помити під проточною водою й тонко нашаткувати.

3. У каструлі розігріти трохи олії, викласти цибулю, злегка посолити і обсмажити 3 хвилини. Додати моркву і обсмажувати разом з цибулею 5 хвилин. Покласти гриби, обсмажити все разом 2 хвилини. Додати картоплю і обсмажити овочі з грибами 3 хвилини.

4. У каструлю до овочів влити проціджений грибний відвар і воду. Посолити.

5. Суп довести до кипіння і готувати 10-15 хвилин. Додати нашатковану капусту, лавровий лист, горошини перцю і варити ще 5-10 хвилин, до готовності капусти. За бажанням, після того, як буде готова капуста, можна додати нарізані кубиками або часточками помідори і проварити 2-3 хвилини. Покласти рубану зелень і роздавлений зубчик часнику. Суп досолити, поперчити за смаком, перемішати, зняти каструлю з вогню, накрити кришкою і дати настоятися перед подачею 20 хвилин.

Приємного апетиту!